|
 |
|
36 ש"ח |
חציל קלוי במרינדה אסיאתית |
שמן שומשום, אננס, פלפל צ'ילי, בצל ירוק, פטרוליה קצוצה וסויה |
|
|
42 ש"ח |
קרפצ'יו פילה בקר |
מתובל בחומץ בלסמי, מלח ים, פלפל גרוס, שמן זית ושבבי פרמז'ן. |
|
|
|
34 ש"ח |
המרקים של הדרל'ה |
משתנה לפי העונה. |
|
|
33 ש"ח |
סלט גינה |
תערובת חסות ועלים רעננים ברוטב ויניגרט קלאסי. |
|
|
|
45 ש"ח |
סביצ'ה דג ים |
נתחי דג ים בתחמיץ ביתי של שמן זית, לימון, מלח גס ופלפל שחור. |
|
|
35 ש"ח |
בומב שמפיניון |
פטריות מוקפצות בתיבול אוריינטלי, נגיעות סומק אורגנו ושום.
|
|
|
|
45 ש"ח |
טרטר סלמון |
קוביות סלמון, בצל קצוץ ופטרוזיליה בתחמיץ ביתי. |
|
|
|
|
 |
|
92 ש"ח |
קריספי סלמון |
פילה סלמון במעטפת שומשום פריך על מצע פירה חמאתי. |
|
|
102 ש"ח |
מתנת הים |
פילה דג בקרם פורצ'יני, אגוז מוסקט ונגיעות קרמל. |
|
|
|
99 ש"ח |
ריזוטו |
ריזוטו בקרם פטריות אקזוטיות וכמהין קיץ שחורות. |
|
|
74 ש"ח |
חלום כתום |
רביולי בטטה ברוטב שמנת, שום וקארי. |
|
|
|
125 ש"ח |
ספיישל השף |
שאל את המלצר. |
|
|
110 ש"ח |
פילה בקר |
מדליוני פילה בקר צרובים בגריל על מצע פירה חמאתי. |
|
|
|
90 ש"ח |
יקיטורי עוף |
נתחי פרגית ברוטב בלסמי מצומצם בתוספת תפודים. |
|
|
98 ש"ח |
דואט עגל ועופיון |
נתחי עופיון ועגל צלויים בגריל בליווי תפודים. |
|
|
|
155 ש"ח |
טורנדו רוסיני |
מדליוני פילה בקר וכבד אווז כמו שהשף אוהב. |
|
|
199 ש"ח |
תאוות בשרים זוגית |
רצועות אנטריקוט, נתחי פרגית ומדליוני פילה בקר על מצע פירה חמאתי. |
|
|
|
|
 |
|
|
על השולחן: |
קנקן לימונדה, לחם הבית, חציל קלוי במרינאדה אסיאתית, סלט גינה ונבטים ברוטב ויניגרט, קרפצ'יו פילה בקר מתובל בשמן זית ובלסמי, בומב שמפיניון בתיבול אוריינטלי. |
|
|
|
עיקרית לסועד מתפריט העיקיות |
(טורנדו רוסיני בתוספת 50 ש"ח) |
|
|
|
|
לקינוח - סופלה זוגי |
זוג ספלולי שוקולד חם אפויים בתנור בליווי גלידת שמנת. |
|
|
25 ש"ח |
תוספת כוס יין הבית / קאווה |
|
|
|
|
80 ש"ח |
תוספת בקבוק יין הבית / קאווה |
|
|
|
|
|